Agenda

Bijeenkomsten in de komende maanden:

Informatie

 • wo 19 Sep september 2018 – Hulpmiddelen en coaches – Autismecafé Apeldoorn

  Klik hier om de flyer te downloaden: Flyer 19 september 2018

  Even in het kort wie onze gasten zijn:

  • Christa Janssen: zij mag mensen die anders denken, anders handelen dan ‘gemiddeld’ begeleiden. Daarbij maakt ze gebruik van vele verschillende middelen/materialen, bijv. ‘teken je gesprek’, visualiseren, fotograferen. Met als doel de gecoachte dichter bij zijn/haar doel te krijgen, dingen in beweging te zetten.
  • Romy Hebers: zij zet zich in om meer bekendheid te geven aan hulp en hulpmiddelen voor kinderen met ‘leerproblemen’. Met haar ervaringen als dyslectische ADHD-er hoopt zij velen te kunnen helpen.
  • Anita van den Berg: behandelt in haar praktijk voor kindertherapie volgens de BSM-de Jong methode. De therapie is gericht op kinderen (0-18 jr) met angst problematiek, concentratie problemen, ASS, HSP en gedragsproblemen. Met bewegingsoefeningen en voedingsadviezen worden lichamelijke zwaktes met deze therapie versterkt.

  Wij nodigen u van harte uit om deze avond bij te wonen en ook uw ervaringen en vragen met ons te delen. U bent welkom vanaf 19:30 uur in het Kristal aan de Distelvlinderlaan 200, de avond start om 20:00 uur. Verdere informatie kunt u nalezen in onze flyer.

 Terug naar agenda