Agenda

Bijeenkomsten in de komende maanden:

Informatie

 • ma 11 Sep september 2017 – Autisme in het gezin – Autismecafé Den Bosch
  Wat betekent het hebben van een kind met autisme in je gezin, waar lopen ouders in de opvoeding tegenaan, Waar kun je terecht voor informatie en ondersteuning, Wat betekent het hebben van een broertje of zusje met autisme. Bij het opvoeden van een kind met autisme komt heel wat kijken. Als ouder loop je tegen veel dingen aan en zit je met veel vragen.

  Vandaag is te gast mevrouw Elke Harleman en zullen we met haar op deze vragen verder ingaan. Elke is Directeur van Buro3O in Rosmalen. Een zorgaanbieder voor kinderen jongeren en jongvolwassenen met o.a. Autisme en ADHD. Ze weet als geen ander te vertellen over Autisme. Ze gaat het hebben over autisme in het gezin en doorloopt daarbij alle leeftijdsfasen van een kind, vanaf baby tot jongvolwassene. Wat zijn de behoefte bij autisme en wat kan het voor een gezin betekenen om een kind met autisme in het gezin te hebben en hoe kun je hier op een goede manier mee omgaan.

  Peter Giellissen, onze vaste gespreksleider, gaat vanavond met Elke in gesprek.
  Zoals u van ons gewend bent, is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van persoonlijke ervaringen.

  Locatie:                       Lunchcafé In de Roos, Zuiderparkweg 282 te 's -Hertogenbosch                                                                                    (gratis parkeergelegenheid aanwezig)
  Tijd:                             20.00 uur - 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur
  Toegang:                      Gratis, aanmelden is niet nodigGespreksleider:               Peter Giellissen
  Gast:                               Elke Harleman

  Oudervereniging Balans en het AIC zijn aanwezig met een stand.

  Wees welkom namens de werkgroep van Autismecafé 073. Bij vragen kunt u contact opnemen via autismecafé073@outlook.com.

 Terug naar agenda